Snel en makkelijk online bestellen

Online uw auto kopen bij AutoOnline.nl B.V.

Tegenwoordig is het de normaalste zaak van de wereld om producten online te bestellen. Het is snel, eenvoudig en zonder verrassingen. Dit zou toch ook met de aankoop van uw auto moeten kunnen? Ja, dat kan!

Bij AutoOnline.nl B.V. krijgt u dit gemak en deze service.

Wij hebben een Online selectie aan occasions voor u gemaakt. Vanaf uw werk of vanaf de bank maken wij het mogelijk uw auto online te bestellen. Dit kan zonder één van onze vestigingen te bezoeken.
Binnen 2 werkdagen kunnen wij uw aankoop bij u thuis bezorgen. Wij nemen contact met u op om een datum en tijd te bespreken.

Afgeleverd?
Geen verrassingen
Ruilen?
Bestellen?

1. Bekijk onze voorraad auto’s in de virtuele showroom. Wij demonstreren onze voertuigen met een uitgebreide 360 graden video weergave. U kunt om heel de auto heen kijken en elke hoek van het interieur bekijken. Alle beschikbare informatie vermelden we bij de advertentie. Natuurlijk kunt u voor vragen altijd telefonisch contact opnemen.

2. Dan kunt u de auto reserveren. Dit kunt u doen door een aanbetaling te doen van € 250,00 via een Ideal link. Zodra u de aanbetaling bij ons binnen is zullen wij de auto voor u vasthouden. Wij bevestigen uw reservering. Hierna kunt u de verzekering en /of financiering regelen.

3. Heeft u zelf een auto? Wilt u hem verkopen of inruilen? Meld uw auto aan via onze kenteken balk. Binnen 60 minuten weet u de prijs voor uw huidige auto. Bij inruil nemen we de auto direct mee en zorgen voor de afmelding van het voertuig.

4. Nu is het tijd voor het leukste gedeelte. Hier heeft u op gewacht, de AFLEVERING. U kunt ervoor kiezen om de auto op te halen bij een van één onze vestigingen. U kunt er ook voor kiezen de auto thuis af te laten leveren. Bij de aflevering kunt u alvast een testrit maken terwijl uw oude auto wordt gecontroleerd. Als alles naar wens is, wordt de auto op naam gezet.

5. Vanaf nu begint de proefreis. 14 dagen lang kunt u de auto ervaren. Met een maximum van 500
km. Zo leert u de auto goed kennen. Bent u na deze proefreis erachter gekomen dat de auto toch niet bij u past? Dan geven wij u de mogelijkheid om de auto om te ruilen voor een andere auto in ons assortiment van gelijke waarde.

Kosten online Pakket €895,-

AutoOnline.nl B.V. maakt het kopen van een auto niet alleen leuk maar ook makkelijk.

Bestelling geplaatst, wat nu?

1.

Yes, je nieuwe auto is er bijna.
we bellen je om de afleverdatum te bevestigen

Bevestiging

Bestelling geplaatst, wat nu?

2.

Eerst proefrijden, dan overschrijven.
Onze afleveraar laat zien hoe alles werkt

Proefrit & aflevering

Bestelling geplaatst, wat nu?

3.

14 dagen niet goed- omruilen mogelijk

Bedenktermijn

Bestelling geplaatst, wat nu?

4.

Twee Servicecentra, 5 jaar APK cadeau!
5 jaar lang onderdelen tegen inkoopsprijs.

Garantie & onderhoud

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag, wij zijn bereikbaar op:
Tel: 078-2001054

Maandag t/m zaterdag: 08:00 t/m 22:00
Zondag: 10:00 t/m 22:00

Heeft u een vraag?

Klantenservice, wij kunnen u helpen

Bel ons: 078-2001054
Bereikbaar van: 08:00 t/m 22:00

WhatsApp ons: 06-50508912
7 dagen per week – 24 uur per dag

Email ons: info@autoonline.nl
Binnen 24 uur reactie op uw vraag

Veel gestelde vragen