Header logo 1
Content Image 2

Direct online kopen.

Tegenwoordig is het de normaalste zaak van de wereld om producten online te bestellen. Het is snel, eenvoudig en zonder verrassingen. Dit zou toch ook met de aankoop van je auto moeten kunnen? Ja, dat kan! Hoe werkt het kopen online?

Gallery Image 0
12 maanden garantie
Gallery Image 1
14 dagen proefrijden
Gallery Image 2
Bezorging aan huis of ophalen in de showroom
Gallery Image 3
Vaste én scherpe all-in prijs
Gallery Image 4
Niet goed, geld terug
Gallery Image 5
5 jaar gratis APK cadeau
Stap 1

Kies je favoriete auto

Gallery Image 0

Bekijk honderden auto's in onze virtuele en digitale showroom. Dit geeft je de beste impressie voor de aankoop van je nieuwe auto. Wij bieden geselecteerde kwaliteitsoccasions aan van de beste autobedrijven in Nederland.

Stap 2

Betaal online

Gallery Image 1

Je droomauto gevonden? Via Notarieel Betalen BV maken wij het proces 100% betrouwbaar en veilig. Je kan het openstaande bedrag online betalen via iDEAL.

Stap 3

Gratis thuisbezorgd

Gallery Image 2

14 dagen proefrijden en gratis thuis afgeleverd met een online aankoop. Niet helemaal happy met de auto? Dan krijg je het aankoopbedrag gewoon terug. Toch liever de auto bekijken in de showroom? Plan een proefrit afspraak.

Zo gaan we te werk

  1. Bekijk onze voorraad auto’s in de virtuele showroom. Wij demonstreren onze voertuigen met een uitgebreide 360 graden video weergave. U kunt om heel de auto heen kijken en elke hoek van het interieur bekijken. Alle beschikbare informatie vermelden we bij de advertentie. Natuurlijk kunt u voor vragen altijd telefonisch contact opnemen.
  2. Dan kunt u de auto reserveren. Dit kunt u doen door een aanbetaling te doen van € 250,00 via een Ideal link. Zodra u de aanbetaling bij ons binnen is zullen wij de auto voor u vasthouden. Wij bevestigen uw reservering. Hierna kunt u de verzekering en /of financiering regelen.
  3. Heeft u zelf een auto? Wilt u hem verkopen of inruilen? Meld uw auto aan via onze kenteken balk. Binnen 60 minuten weet u de prijs voor uw huidige auto. Bij inruil nemen we de auto direct mee en zorgen voor de afmelding van het voertuig.
  4. Nu is het tijd voor het leukste gedeelte. Hier heeft u op gewacht, de AFLEVERING. U kunt ervoor kiezen om de auto op te halen bij een van één onze vestigingen. U kunt er ook voor kiezen de auto thuis af te laten leveren. Bij de aflevering kunt u alvast een testrit maken terwijl uw oude auto wordt gecontroleerd. Als alles naar wens is, wordt de auto op naam gezet.
  5. Vanaf nu begint de proefreis. 14 dagen lang kunt u de auto ervaren. Met een maximum van 500 km. Zo leert u de auto goed kennen. Bent u na deze proefreis erachter gekomen dat de auto toch niet bij u past? Dan geven wij u de mogelijkheid om de auto om te ruilen voor een andere auto in ons assortiment van gelijke waarde.
Banner Image 0

Liever vanuit de
showroom kopen?

Wij hebben een online selectie aan occasions voor je gemaakt. Vanaf je werk of vanaf de bank maken wij het mogelijk elke auto gedetailleerd te bekijken. Dit kan nog zonder één van onze showrooms te bezoeken. Wanneer je interesse naar één specifieke auto uit gaat dan kan je via onze proefrit button eenvoudig een afspraak maken om de showroom te bezoeken. Hoe werkt de proefrit aanvraag?

Aanbod
whatsapp_button.png
1
Morgen Internet - Zorgeloos website
loder_img.png

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.